Text komentáře:

ad [62] a další > Ano, to jistě, s tím naprosto souhlasím (sorry, chtěl jsem to napsat, ale neměl jsem kdy). Čiže ano, problém s ohřevem v mikrovlnce je rozhodně v nehomogenitě, možnosti opaření a nerovnoměrném zahřívání (i když i tohle se dá vyřešit několikaminutovým odstátím po vyndání z mikrovlnky). Ano, hrozí že při vaření v mikrovlnce můžou být okrajové části převařené/připálené a jiné polosyrové/studené. Souhlas.

Navíc je trochu jiná situace s ohříváním mléka (tam může být problém s tou nehomogenitou) a s vařením - sám si léta vařím mlíko výhradně v mikrovlnce (ostatně už to ani jinak neumím a mám MV hlavně kvůli tomu). A když mlíko projde varem, tak tam už tenhle problém taky odpadá...

Nicméně původní tvrzení bylo o tom, že ohřívání v mikrovlnce ničí nějaké živiny a po uvaření je z mléka jen bílá voda. Na tohle jsem reagoval, že to jsou babské tlachy a holý nesmysl.


Názor ostatních: nikdo nehodnotil


Váš názor na tento komentář:







Zpět na komentáře